СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Намирате се в много силен период, през който звездите ви дават шанс да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент, да откриете варианти на развитие, ако се нуждаете от такива.

Пред вас перманентно могат да възникват алтернативи, обходни пътища към целите ви или пък може да очертаете едно голямо ново начало пред вас, което ще прораства дълго-  за следващи месеци и дори години.

Трябва да се има предвид, че голяма част от шансовете, които могат да застанат на пътя ви ще зависят подчертано от собствените ви желания и инициативност.

Припомням, че Слънцето е във вашия зодиакален знак, това е сила и отговорност, защото от една страна звездите ще ви дават „зелена светлина“ в направление, което сте избрали, а от друга – от вас ще се изисква вие да предприемете съответни стъпки в предпочетено направление…

Така че крайният резултат ще зависи предимно от вас, но ще можете да разчитате на доза късмет. На 15-ти септември предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас до края на годината, защото пак така е във вашия зодиакален знак.

Възползвайте се от тази сила, за да обновите и промените живота си в желано направление.

Ще имате достатъчно подсказки в каква посока да влезе тази мощна енергия, трябва да цените високо спонтанни или изненадващи предложения, алтернативи, ако търсите такива и които се очертават на хоризонта.

Това, което ви дърпа напред и нагоре, това е вашата висока квалификация, влиятелни или власт-имащи личности, които ви ценят по достойнство.

Евентуални пътувания или общуване с хора, които са извън близкото или традиционното обкръжение пак така са съпътствани от доза късмет.

Пред вас се очертават шансове за алтернативни или допълнителни източници за печалба, можете да повишите доходите си или пък да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, които пак така имат хубав ефект върху материалното ви състояние.

В друг вариант – имате на кого да разчитате, финансово и морално.

Партньорските отношения могат да се трансформират в едно позитивно направление, но човекът до вас ще изисква повече внимание, грижа, отдаденост, това не е на евентуални недоразумения от миналото… Ако е останало между вас нещо не доизказано и скрито, сега е подходящо да го изчистите, за да не позволите да действа между вас и любим човек като таен и ерозивен процес…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени