СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Периодът е подходящ да въздействате позитивно на финансовото си състояние, част от което може да е благоденствието и стабилността във вашия дом и семейство. През тази седмица може да ескалират преобразувания, които са базисни, засягат близката ви среда на съществуване, имотни казуси, роднини, местоживеене и т.н. В оптимален вариант най-накрая се намира решение на дълго трупани въпроси, те може да са свързани с инвестиции, крайни решения, промени в отношенията, които в повечето случаи трябва да имат стабилизиращ за вас ефект.

През първата част от седмицата имате възможност да стабилизирате връзките си, лични или делови, пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, могат да имат силен и позитивен ефект да разкрият нови и по-широки перспективи на развитие на различни нива от живота ви.

През втората част на седмицата вие променяте подхода си, оценките ви и реакциите ви стават все по-практични, целесъобразни, може да изненадвате околните, но и те вас. Действията ви може да отключат внезапни нови възможности според подкрепата, която получавате – вие ще се стремите към такава, ще преговаряте за интересите си и в повечето случаи ще успявате. Ако не е винаги така – тогава лайтмотив ще стане необходимостта да отстраните хора, които ви дестабилизират и да се ориентирате към други, на които можете да имате доверие.

А може би по-енергично трябва да преследвате мечтите си? Този импулс ще расте, дали сте в правилна посока или не, разбирате с пик от събития през последните дни, тогава може да преобладават печалби или загуби – според въздействието на важни за вас хора, техни реакции, които рефлектират и върху вас, според опеката, до която сте се добрали и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени