СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Периодът е подходящ да въздействате позитивно на финансовото си състояние, част от което може да е благоденствието и стабилността във вашия дом и семейство. През тази седмица може да ескалират преобразувания, които са базисни, засягат близката ви среда на съществуване, имотни казуси, роднини, местоживеене и т.н. В оптимален вариант най-накрая се намира решение на дълго трупани въпроси, те може да са свързани с инвестиции, крайни решения, промени в отношенията, които в повечето случаи трябва да имат стабилизиращ за вас ефект.

През първата част от седмицата имате възможност да стабилизирате връзките си, лични или делови, пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, могат да имат силен и позитивен ефект да разкрият нови и по-широки перспективи на развитие на различни нива от живота ви.

През втората част на седмицата вие променяте подхода си, оценките ви и реакциите ви стават все по-практични, целесъобразни, може да изненадвате околните, но и те вас. Действията ви може да отключат внезапни нови възможности според подкрепата, която получавате – вие ще се стремите към такава, ще преговаряте за интересите си и в повечето случаи ще успявате. Ако не е винаги така – тогава лайтмотив ще стане необходимостта да отстраните хора, които ви дестабилизират и да се ориентирате към други, на които можете да имате доверие.

А може би по-енергично трябва да преследвате мечтите си? Този импулс ще расте, дали сте в правилна посока или не, разбирате с пик от събития през последните дни, тогава може да преобладават печалби или загуби – според въздействието на важни за вас хора, техни реакции, които рефлектират и върху вас, според опеката, до която сте се добрали и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги ще бъдем благодарни на Одри Хепбърн, че ни научи да вярваме в розовото!

Ако сте пропуснали
Най-четени