СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Вие сте в много важен период, когато можете да скрепите ваши връзки – лични или делови, може да се сдобиете с популярност, да увеличите влиянието и авторитета си следствие на преговори, разговори /включително разяснителни/, които провеждате.

Не винаги преговорите ще са лесни, но конструктивното ви и твърдо мнение ще е повод да постигнете успехи, които могат да се изразят в сключване на дългосрочни договори, постигане на вид споразумения, важни и дългосрочни решения.

Мнозина получават подкрепа и одобрение от по-възрастни и авторитетни лица. Според случващото се едни отношения ще станат още по-здрави, но други, ако ви разочароват ще останат окончателно зад гърба ви. Пик от показателни събития предстоят през последните дни.

През първата част на периода ежедневието е много динамично, натоварено, но и резултатно, това може да е повод да получите бонус, шанс за повишение, ако условията на труд го позволяват, поне морално удовлетворение.

През втората част важни за вас личности ви изненадват, но като цяло може да се радвате на по-широка подкрепа, Възникват, идеи, възможности и за пътувания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ