СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Общуването продължава да е проводник  на множество възможности, шанс да привлечете внимание, да получите подкрепа, която да порадва сърцето ви или да сбъдне ваше съкровено желание.

През тази седмица вие може да получите новини или предложение, което да ви подейства точно по този начин.

Повечето от вас могат да разчитат на близки и любими хора или са в благоприятен период, през който разяснителни разговори са способни да изчистят всякакви недоразумения.

Все пак, ако в някои ваши връзки са преминати определени граници на добрия тон, вид доверие и т.н., тогава този процес ще се задълбочи и със съответните развръзки през февруари 2022 година.

Дотогава важни за вас отношения ще продължат да се трансформират или все още ще имате възможност да въздействате и да насочвате…

Не е изключено стари и неразрешени въпроси отново да ескалират, да се възобновят, възможно е хора от миналото да напомнят за себе си.

Сега може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат.

Комуникацията с ваши колеги обаче, няма да е чак толкова лесна. Препоръчително е да проследявате причинно-следствени връзки, да се пазите от интриги, за да може да превъртите някои предизвикателства в полза, за да не позволите да ви навредят и т.н.

Вашите професионални ангажименти може да се променят поради въздействие на околните, например това може да са нови изисквания, вие ще прецените как да реагирате.

Не са изключени и допълнителни, непланирани ангажименти, които да променят предначертан график.

От тази гледна точка е препоръчително да бъдете по-внимателни в общуването, може би да планувате на момента, за да се предпазвате от предизвикателства, но и да не пропускате шансове.

Животът ви може да се рестартира, образно казано, да започнете нещо отначало, вие вече сте забелязали този процес, а комуникацията, подкрепата, до която можете да се доберете, ще насочи тези процеси в оптимално позитивно за вас посока.

Преговаряйте за интересите си, споделяйте идеи и намерения, можете да очаквате пик от новини, вид развръзки в края на седмицата.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени