СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Все по-важна тема за вас ще се превръщат чисто финансови приоритети. Ако някой нещо ви дължи, то през тази седмица вие имате шанс да си го върнете.

Но ако вие сте в дълг, тогава той ще напомни в по-остра форма за себе си. На този фон  може да се наложи да си направите някои преоценки, които засягат приходи и разходи, също на кого и в каква степен можете да разчитате, защото ще има хора, които ще ви подкрепят, ще допринасят за благоденствието ви, но може да има и такива, които да ви дестабилизират или да предизвикват загуби.

Повечето от вас сега ще могат да разчитат предимно на семейството си. Това е отличен период, през който вие може да оздравите, подобрите домашната среда като изчистите евентуални недоразумения между вас и близките ви или пък инвестирате в дома си, установявате, че семейството ви подкрепя, но и вие него – морално и материално.

Така или иначе, това може да се превърне в повод за изграждане на една стабилна база, увереност, върху която да надградите всички останали приоритети и съответни успехи.

Това може да допринесе за комфорта ви на съществуване и през следващите месеци, а може и по-дълго, може да действате целенасочено в тази посока и усилията ви ще имат своето широко отражение. Някои от вас могат да си устроят малък празник у дома или да има повод за това през последните дни от седмицата.

Ако не всичко протича точно така и според индивидуалната ви карта, значи между вас са се натрупали различия, които може да се окажат непреодолими.

Повишени разходи са доста вероятни, но те може да ви носят удоволствие, да удовлетворят ваша прищявка или пък да порадват любими хора, все пак внимавайте теми, които се отнасят до финанси, да не застават между вас и любими лица.

В края на седмицата, когато предстои пълнолуние, вие разбирате кои от вашите мечти могат да се материализират, някои от вас ще получат подарък, буквално и в по-широк смисъл, вид одобрение, което ще ви подейства обогатяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ