СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември Юпитер се обръща в директен и до края на годината ще ви даде шанс да се справите с имотни въпроси, например покупко-продажби, премествания, подобряване на условията на съществуване, също – хармонизиране на семейните отношения или увеличение на членовете на семейството…

Вариантите са много, разнообразни като самия живот. Какво се реализира на практика – много зависи от това в каква посока вливате усилията си, какво индивидуално имате да преодолявате и т.н. Подаръци не могат да се очакват, но вид инициативност ще даде своите резултати. Поне ще ви помогне да излезете от сложни ситуации, които може да са се трупали в последно време, съответно пред вас да се разкрият, варианти, изход и т.н. Такива всъщност могат да се появят още през тази седмица, струва си да действате в тази посока, особено след Новолунието на 17 септември и ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате до този момент.

Въпреки всичко този процес може да е съпътстван с разяснителни разговори, спорове, а в по-неприятна форма – конфликти с членове на семейството, с близки или роднини. Ако ескалират подобни тенденции, те вероятно ще са трупани доста дълго време, но точно сега, чрез повишеното ви желание аргументирано да защитавате интересите и мнението си, вие можете да повлияете и със съответните позитиви. Ако това е трудно, значи ще изисква повече търпение и време или направо ще е признак, че трябва да прелистите нова страница. Но чувате или си казвате доста истини, а това винаги е полезно, дори и като ориентир…

Вашата социална активност е висока, в близкото ви обкръжение има хора, които ви подкрепят. Но подкрепата им може да е неустойчива, поне на част от колектива, в който съществувате и това дори може да ви изненада. Така ще си „сверите часовника“ на кого можете да разчитате. Все пак е полезно да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети – морални или материални.

Хубаво е да сте изрядни във финансови документи, ако не е спешно – избягвайте на този етап взаимодействието с финансови институции, рискови начинания и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ