СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 14.09.2020 – 20.09.2020

x


Юпитер се обръща в директен на 14 септември и до края на годината ще ви помогне да обновите средата си на съществуване, съответно да оздравите важни за вас връзки, да създадете нови, включително и с влиятелни личности.

Всичко това няма да се случва даром, а следствие на повишаващата се социална активност, защото променяте начина си на мислене, изразяване, мнозина разширяват знанията си и съответно съзнанието си, а това по един естествен начин ще ви отреди по-достойни позиции в колектив. Всеки би се привлякъл от човек, от когото може да научи нещо… Така ще бъде и с вас. Вие ще привличате околните, но и вие самите може да бъдете концентрирани върху определени особи, които са за пример или дори са предизвикателство… Понякога ние се учим и от онези, които ни създават трудности и това се превръща в огромен стимул, най-голяма полза.

И така, през настоящия период се променят обществените ви позиции, по различни поводи ще ви се налага да се доказвате над обичайното. Ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате, тогава ще можете да обновите или рестартирате тази тема от живота си чрез Новолунието на 17 септември.

През настоящата седмица вие се представяте в оптимално добра светлина и това по един естествен начин ще има позитивен ефект върху имиджа ви и не само.

Въпреки всичко ще установите, че част от обкръжението ви, включително партньори – лични или делови не се държат последователно, не винаги ще подкрепят бъдещите ви планове и дори могат да ви дестабилизират.

Нека това да се превърне в повод да изчистите различията и чрез общи, обединяващи цели, като промените, обновите важни за вас връзки като балансирате между различни мнения, очаквания и т.н. В краен случай и ако се налага, няма друг вариант – вие ще се дистанцирате рязко или ще скъсате контакти, които ви нанасят щети – в един по-широк смисъл.

През настоящата седмица информационният поток е много усилен, не е изключено да разберете тайни, да идентифицирате процеси, които действат зад гърба ви или са извън контрола ви. Възползвайте се, знанието винаги е сила.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато една чанта не е достатъчна…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ