СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.11.2016 – 20.11.2016

x

7-Libra


Новолунието от понеделник и вторник дава пик от информация или събития, които „осветяват” материалното ви благополучие. През тези дни все още можете да насочвате, а после тенденциите през идните поне две седмици се движат повече по инерция.

Социалната ви активност нараства по различни поводи, вие може да сте в център от събития или информационният поток е усилен по различни поводи и ви дава шанс да утвърдите позициите си и/или да заемете по достойно място, да сбъднете мечта, да реализирате творчески проект.

През това време може да се появи енергична личност, която силно да подкрепя честолюбивите ви планове и/или да докосне сърцето ви.

През втората част на периода не е изключен известен хаос на работното ви място, пазете се да не ви въвлекат в манипулации и/или да не станете жертва на некоректно поведение.

В друг вариант, настъпва известно напрежение в ежедневието ви, то излиза от обичайния ритъм поради допълнителни и непредвидени ангажименти. Полезно е и да сте по-внимателни към здравето си!

Друг водещ акцент е домът, семейството ви и/или битови, имуществени въпроси за разрешаване. Те ескалират до края на ноември и може да изискват вид инвестиция, за да спечелите нещо и/или хармонизирате най-близката си среда.

Личният ви просперитет и ръст на развитие пряко се влияе от трансформации – в начинът ви на мислене и/или те действително ще засегнат обстановката около вас до февруари, все едно се „сменят декорите” и нека това да е във ваша полза – все още и особено през декември – можете да насочвате, да вземате важни и целесъобразни решения в подобен план.

В сряда и четвъртък хора, стоящи далеч от вас буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви. Изяснявате си истини, таван от възможности и бъдещи перспективи. Интересни, полезни новини и преговори, сключване или разтрогване на договори…

В петък и събота дребни инициативи имат широко отражение върху имиджа ви и не само! Дайте най-доброто от себе си и не позволявайте емоциите да ви водят.

В неделя – разтоварвате се в приятна компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ