СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 14.11.2016 – 20.11.2016

x

8-scorpio


Пълнолунието от понеделник и вторник пряко ви засяга, показва до колко могат да се увенчаят с успех действията ви през изминалите поне две седмици. Сега можете да оберете плодовете на минали инициативи, да повишите популярността си, да заздравите партньорски отношения, ако желаете разбира се, но ще имате подобен шанс и често ще се оказвате в център от събития или като минимум – внимание.

Вие градите енергийна програма за цялата ви нова лична година, така че е полезно да сте максимално инициативни и с поглед към по-далечното бъдеще.

Актуализират се теми, свързани с материалното ви благополучие, те се обсъждат активно с най-близките ви хора, не е изключено енергична личност в този аспект да ви указва силно въздействие – по кой път да поемете, какви да са следващите ви крачки на развитие.

В друг вариант – разговорите се свеждат до реформи в дома и семейството ви, евентуални ремонти, разрешение на битови казуси, които да подобрят атмосферата. Възможно е и член на семейството ви да обсебва голяма част от вниманието, времето и енергията ви. На този етап това се счита за подходящо, има оздравителен и полезен ефект.

Все пак, през втората част на седмицата, хора близки до сърцето ви внасят смут в душата ви, чисто материални теми могат да застанат между вас и/или ви се налага да инвестирате в тях.

Информационният поток перманентно се усилва и до края на ноември може да постави връзките ви на съвсем ново ниво. Ако има нещо не изяснено, тайно и/или извън контрола ви като тенденция и/или необходимост да утече от живота ви, защото е изгубило своя смисъл и перспектива – вие ще го разберете със съответните последици. Паралелно с това се появяват и алтернативи, вижте, усетете на „къде духат ветровете” и вземете превантивни мерки. Показателни за това, на какво можете да разчитате са сряда и четвъртък – като допълнителни шансове за печалба, евентуални слаби звена, водещи до загуби и т.н.

В петък и събота – знакови, понякога превратни разговори и новини.

В неделя можете да въздействате благотворно на имиджа си и да спечелите нещо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ