СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 16.10.2023 – 22.10.2023

x


В един от най-важните месеци за вас през годината голяма част от тенденциите ги задавате вие и според собствените ви желания, съответно в каква посока ще канализирате тази мощна енергия на миналото новолуние и затъмнение…

Повечето от вас са силно подтиквани да извършат промени, които да преобразят живота им на различни нива, както в личен, така и в делови аспект. Някои от вас ще предприемат стъпки, които ще преобразят тяхната среда, това приоритетно може да засяга вашия дом и семейство, не е изключено част от тенденциите да бъдат отключени и по външни,  независещи от вас причини.

Може да се захванете с уреждането на наследствени казуси или такива, които касаят местоживеене, недвижимо имущество и т.н. В оптимален случай – връщате си шансове,  които може да сте пропуснали, нещо, което не е трябвало да напуска живота ви…

Ако вие сте в дълг обаче, тогава пак така ще бъдете принудени да се разплатите…

На този етап усещате „накъде духат ветровете“, така че да си изградите оптимално правилна стратегия, в началото винаги по-лесно се влияе, а тенденциите ще прорастват през следващите месеци, полугодие, а може и повече.

Пред вас се разкриват някакви варианти на развитие, които ви действат обогатяващо,  буквално и в по-широк смисъл…

Можете да зададете по-далечни перспективи на развитие, които пак така ще се отразят на благоденствието ви…

Мнозина ще установяват, че „винаги има начин, има варианти“, особено, ако търсите такива, все ще се намери кой да ви подаде ръка или пък „да ви пази гърба“.

Ще има и такива, които ще могат да сбъднат своя съкровено желание.

През последните дни на тази и в началото на следващата седмица може да получите награда, вид подкрепа, морална или материална, която да доведе до забележително удовлетворение.

Добре взаимодействате с финансови, социални или държавни институции, ако това ви интересува.

В любовта – склонни сте да анализирате в дълбочина вашите връзки, чувствата се филтрират от разума, склонни сте да надниквате отвъд видимото чрез въпроси, анализи… Ще се укрепват онези отношения, на които можете да разчитате.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта в лицето на личност, която е твърде различна от вас, това може да е възрастова или социална разлика…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени