СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица ще ескалират важни тенденции, които касаят вашето финансово състояние и в този процес дребни действия ще имат широко отражение, за следващите месеци, полугодие, а може и повече.

Препоръчително е да бъдете по-инициативни, за да не пропуснете някои шансове…

Между вас ще има такива, които могат да си върнат нещо от миналото, което е тяхно и не е трябвало да напуска живота им.

Някои от вас ще могат да се възобновят стари източници на доходи, ако това ви интересува и вие сте съгласни…

Не е изключено да ескалират и повишени разходи, които са полезни или неизбежни инвестиции във ваши бъдещи перспективи на развитие, те може да са във ваш бизнес или нещо друго, за което отчитате, че си заслужава.

Може да ви се налага да помагате материално и морално на ваши близки – ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни, да не предприемате прекалено големи рискове, които могат да доведат до загуби и дори фалити…

Може да сте изправени пред дилема – с кого и какво да продължите напред, за да съхраните интереса си. Някои от вас трябва да жертват едно, за да получат друго и по-ценно. Вид анализ и в по-далечна перспектива ще е много полезен, ще ви помогне „да не се изгубите“,  образно казано, да вземете оптимално целесъобразни решения.

Радвате се на все повече внимание, одобрение и подкрепа от страна на важни за вас хора.

Към вас се  завръща доза късмет и вие може да го усещате чрез по-голямата лекота, с която привличате онова, което е най-ценно за вас – от любов до пари.

В по-далечна перспектива се очертават шансове да разширите хоризонтите си на развитие,  да надскочите успехите си, да се възползвате от някакви варианти, ако се нуждаете от такива.

Това, което ви дърпа напред и нагоре, е вашата собствена практичност, пробивност,  ораторски способности, убедителност, висока социална активност, демонстрация на висока квалификация.

Ще забележите, че общуването е проводник на възможности, около вас може да се появят или да има личности, които ви вдъхновяват, подкрепят, дават две интересни идеи и предложения, от които можете да се възползвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени