СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 17.01.2022 – 23.01.2022

x


През първите дни от новата седмица могат да ескалират достатъчно важни или показателни събития, които касаят вашия дом и семейство. В повечето случаи това ще прилича на своеобразен катарзис или все едно сте преодолели трудност, след което преминавате на нов етап.

Случващото се не е случайно, защото на 18 януари сте под влияние на Пълнолуние, значи това са вид развръзки, събития, които показват вектор на развитие в този сектор от живота ви.

Ако забележите някои слаби звена през тези дни, опитайте се да ги отстраните, за да не ги провлачвате и в бъдеще.

На 20 януари Слънцето ще премине във Водолей, а от този сектор то ще ви подкрепя в значима степен, така че през следващите няколко седмици вие ще постигате целите и желанията си с по-голяма лекота, ще се радвате и на доза късмет.

На този етап усещате само първи сигнали в това направление, това за някои ще е вътрешно усещане на повече позитивизъм, набелязване на повече възможности.

Любими хора – партньори, пораснали деца, все повече ще обсебват вниманието ви, може през последните дни на тази и в началото на следващата седмица да възникнат разяснителни разговори,които в оптимален случай ще изчистят евентуални недоразумения, ще насочат връзките ви в една по-позитивна посока… Ако това не е така, тогава това ще е признак, че някои различия са по-дълбоки и ще изискват повече време, за да се разрешат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени