СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 17.01.2022 – 23.01.2022

x


През първата част от седмицата сте доста емоционални, има въпрос, който докосва сърцето ви, обсебва съзнанието ви, това може да бъдат и любими хора. В оптимален случай – вие преминавате през своеобразен катарзис, който ще укрепи важни или сърдечни връзки.

Случващото се не е случайно, а своеобразна развръзка за тенденции, които са зададени до този момент, защото на 18 януари сте под влияние на Пълнолуние. Можете да разчитате на доза късмет в насочването на подобни теми.

В друг вариянт – около любими хора, включително партньори или пораснали деца, се проявяват промени, а вие трябва да реагирате, да ги подкрепите, това ще се цени високо и ще има позитивен ефект на различни нива…

Ако все пак забележите някои слаби звена – подходящо е да ги отстраните своевременно, за да не ги влачите и в бъдеще време.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти или все повече се концентрирате върху теми, които касаят професионалната ви реализация.

На този етап и в този сектор от живота ви може да са настъпили някои обърквания, предизвикателства. В такъв случай навлизане в етап, през който може да вземете по-радикални мерки, за да се справите с тези предизвикателства, да ги насочите в една по-подходяща посока… Не бързайте, анализирайте миналото, избирайте посока, повечето от вас ще реагират по подобен начин и така е правилно.

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени