СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение, то ще обнови вашите партньорски отношения, ще ги прехвърли на нови релси на развитие.

Посоката може да е напълно позитивна за вас, но да изисква да трансформирате нещо, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди. За някои от вас преобразуванията може да преминават през разрешаването на битови и имотни казуси, спорни въпроси, евентуални премествания, ако това ви интересува.

Насочвайте внимателно, това е подходящо време да изчистите евентуални слаби звена между вас и важни за вас хора, другите – общо, а това ще определи нивото на успехи и през следващите месеци, а може и повече. Подходящо време да привлечете вид опека, да влезете в съдружие, да укрепите партньорски връзки или такива, които влияят на различни нива от живота ви.

Сега постигате по-лесно целите си по този начин или зависите в значима степен от околните, имайте го предвид и си изградете стратегия.

Понякога може да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси, а в други случаи –  да проявявате повече воля и решителност.

Ценете високо хора, които ви подават ръка, обединете усилия с тях, дистанцирайте се от други, все едно отстранявате пречка от пътя си. Венера, вашата покровителка, е в Близнаци, значи повечето от вас ще приемат предизвикателствата по-леко, някак над нещата, ще действат и реагират бързо и съобразително, по оптимално добър начин и така по един естествен начин ще привличате и до за късмет.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение  ви носят радост, подкрепа, щастие, любов…

В чисто професионален аспект може да си върнете опека от миналото, стара възможност, която ви действа обогатяващо, чрез която се справите с повишена конкуренция или пък сте на път да извоювате успехи, чрез които правите пробив в кариерното си развитие.

На този етап това може да е предложение, идея, която ще се осъществи в пълна степен до края на май.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени