СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да се превърне в импулс за ново начало, което се отразява на кариерното ви развитие, социален статус, вид стабилност и върхови постижения, към които се стремите и сте се стремили, репутация – като минимум.

Сега можете да направите пробив в избрано от вас направление като разчитате на натрупан опит и авторитет, не пренебрегвате интуицията си, възползвате се от скрити на пръв поглед шансове, осланяте се и на доза хитрост в добрия смисъл на думата, реагирате по-гъвкаво на някои предизвикателства.

Понякога може да имате усещането, че трябва да проявите по-голяма адаптивност, дори и да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, в по-крайни случаи – дори да жертвате нещо…

Ако в този сектор от живота ви са необходими трансформации, това ще бъде по-видно, същевременно точно сега е моментът да насочвате вектора на собственото ви развитие и в една по-желана, предпочитана от вас посока.

Ежедневието ви е натоварено над средното ниво, нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си по важност, ако се налага да прекратите ангажименти, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение.

Хубаво е да си пазите гърба, образно казано, от нелоялна или неявна конкуренция, вид недоброжелатели.

Внимавайте на кого се доверявате и всичко ще е наред…

Бъдете по-внимателни към здравето си.

Може да ви предстои важен избор, случващото се сега ще ви насочи, не бързайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени