СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 18.09.2023 – 24.09.2023

x


Повечето от вас се чувстват подкрепени от колектива, в който съществуват, това може и да е конкретна личност, доброжелател, приятел, човек, с който имате общи интереси, можете да делегирате отговорности, ако това е тема.

При всички случаи вашият тонус и адреналин ще се покачват, защото около вас има хора, които ви ентусиазират, помагат и ви действат по този начин.

На този фон ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм, защото имате нужда от почивка или пък да наваксате с изостанали дела… Някои от вас може да са изправени пред важен избор – с какво да продължат напред и в чисто професионален аспект, но не само…

Голяма част от тенденциите се движат по инерция, така че ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това ще бъде особено видно до 23-ти септември…

Ако в живота ви е имало нещо, което е деструктивно или пък е илюзия, сега вие ще го идентифицирате в по-ярки краски и ще вземете мерки.

Слънцето преминава във вашия зодиакален знак на 23-ти септември, това е знаково астрологично събитие, което подсказва, че вие навлизате в етап, през който се създават нови тенденции за цялата ви предстояща година.

Помислете в каква посока да вложите тази мощна енергия, за това ще ви помагат и ще ви ориентират онези, на които можете да разчитате, те ще се превръщат често във верен ориентир.

Може да извършите и положително промени във вашия дом и семейство, можете да се справите с битови или имотни казуси, или в този сектор от живота ви навлиза положителни трансформации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени