СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.09.2023 – 24.09.2023

x


До 23-ти септември е подходящо да преговаряте за интересите си, може да проведете много важни разговори, които имат широко отражение.

Някои от вас ще трансформират важни за вас връзки, така че да получите повече подкрепа, да наложите авторитета си в колектив, да се справите с повишена конкуренция или пък да привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Общуването е проводник на възможности и хубави промени, част от тях сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения и известия, но други е добре вие да отключите  чрез собствената ви инициативност. Изказвайте желания и идеи и ще видите, че все ще се намери някой, който да ви подаде ръка, а вашата популярност ще расте. Дори и една врата да е затворена пред вас, ще откривате варианти или обходни пътища към целите си…

Сърдечните взаимоотношения сега се тестват за здравина, възможно е на повърхността да изплува нещо недоизказано или тайно, нека това да се превърне в повод да изчистите различията, за да се предпазите от бъдещи недоразумения или скрити и ерозивни процеси.

Слънцето преминава във Везни на 23 септември, а с него вие в период на развръзки, така че след 23 септември, голяма част от случващото се ще бъде по инерция, тази тенденция ще се запази през следващия около един месец и ще ви покаже какво съхранявате в живота си,  какво няма енергия потенциал да продължи, ще трябва да отвори място за нещо ново и по-перспективно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени