СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.09.2023 – 24.09.2023

x


До 23-ти септември е подходящо да преговаряте за интересите си, може да проведете много важни разговори, които имат широко отражение.

Някои от вас ще трансформират важни за вас връзки, така че да получите повече подкрепа, да наложите авторитета си в колектив, да се справите с повишена конкуренция или пък да привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Общуването е проводник на възможности и хубави промени, част от тях сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения и известия, но други е добре вие да отключите  чрез собствената ви инициативност. Изказвайте желания и идеи и ще видите, че все ще се намери някой, който да ви подаде ръка, а вашата популярност ще расте. Дори и една врата да е затворена пред вас, ще откривате варианти или обходни пътища към целите си…

Сърдечните взаимоотношения сега се тестват за здравина, възможно е на повърхността да изплува нещо недоизказано или тайно, нека това да се превърне в повод да изчистите различията, за да се предпазите от бъдещи недоразумения или скрити и ерозивни процеси.

Слънцето преминава във Везни на 23 септември, а с него вие в период на развръзки, така че след 23 септември, голяма част от случващото се ще бъде по инерция, тази тенденция ще се запази през следващия около един месец и ще ви покаже какво съхранявате в живота си,  какво няма енергия потенциал да продължи, ще трябва да отвори място за нещо ново и по-перспективно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени