СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.12.2023 – 24.12.2023

x


През първата част от седмицата може да водите разяснителни разговори с широко отражение, които касаят важни за вас отношения със семейството, това може и да е ваш партньор, близка до сърцето ви личност.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че ви подтиква да се връщате назад към миналото и да преосмисляте случващото се, вероятно и не без причина, а защото стари и неразрешени теми, хора и обстоятелства напомнят за себе си. Може да приемете случващото се е като възможност да изчистите евентуални недоразумения, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, въпреки че от водовъртежа на някои по-сложни казуси, свързани с тази сфера на влияние, ще се измъкнете едва през януари 2024 г.

Ако това не е ваша тема, тогава може да имате нужда повече от почивка, да намалите темпото, да обърнете внимание на близките си, да се справите с битови или имотни казуси.

Оформя се дълготрайни тенденции, които касаят сърдечни взаимоотношения, среда на съществуване, сега можете да влияете на тези сфери от живота над обичайното, особено през втората част на периода, възползвайте се по оптимален начин.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, получавате подобни известия, водите разговори които могат да преобразят ваши връзки, понякога договори, по-далечни перспективи на развитие. Не е задължително изненадите да са неприятни, може и да са позитивни, но при всички положения ще ви помогнат да си „сверите часовника“, образно казано, така че да знаете на кого и в каква степен можете да разчитате, какво може да очаквате от отсрещната страна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени