СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.09.2022 – 25.09.2022

x


По-голяма част от събитията през тази седмица се движат предимно по инерция. Вие в значима степен разбирате какво от миналото си заслужава да съхраните, защото допринася за вашата стабилност, понеже има енергия и потенциал да продължи напред. Можете да извършите положителни промени, които касаят дома, семейството, битови и имотни казуси.

Ако това не е ваша тема, тогава преобразуванията могат да обхванат всички други нива от вашия живот, да предизвикат развръзки, които ви карат да се чувствате по-стабилни или пък ще ви подтикнат да прелистите нова страница.

Склонни сте да анализирате миналото, можете да надникнете отвъд видимото, а това ще е причина да сглобите една цялостна картина, ще можете да надникнете и в най-тъмните ъгълчета. Може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, показателни сънища. Препоръчително е да се вслушвате във вътрешния си глас.

Ако имате време за почивка или да намалите темпото, това ще е много полезно, може да ви зареди с енергия, защото мнозина от вас имат нужда от почивка.

Ежедневието е извън обичайния ритъм, може да цари известен хаос в него, нека това да се превърне в повод да оставите зад гърба си онова, което ви разпилява в различни посоки, разколеба във ви, но не ви носи удовлетворение. Ако има такова, това ще бъде по-видно от обикновено.

На 23 октомври предстои знаково астрологично събитие – Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак.

Това ще ви зареди постепенно с повече енергия, все по-силно ще можете да влияете на хода на събитията.

На 25-ти септември предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, то ще се отрази предимно на родените на 25-ти и през следващата седмица, но и на всички останали в различна степен.

Това новолуние подсказва, че вашите обществени позиции, успехи на различни нива, ще бъдат като скачени съдове за подкрепата, до която можете да се доберете от страна на партньори, лични или делови, благодетели, важни за вас хора.

Това ще е причина да си поставите водеща цел – да създавате или укрепвате подобни връзки.

Това ще определи много или дори всичко за бъдещото ви развитие.

Ще можете да се доберете до вид подкрепа, но от вас може да се изисква да се съобразявате повече с отсрещната страна, все пак ще получите отплата и тя ще допринася за благоденствието ви. Действайте в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ