СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.09.2022 – 25.09.2022

x


През тази седмица мнозина от вас ще получат вид удовлетворение, сърдечна радост, защото ще се чувствате подкрепени от близки и любими хора. В друг случай, ако в миналото са възникнали недоразумения между вас, то сега те могат да се изчистят и да се канализират в една по-подходяща и предпочитана от вас посока.

Възможно е да се възобновят теми от миналото, но това да има напълно позитивно отражение върху важни за вас връзки, предимно близки до сърцето ви, но не само.

Отново като вариант – около важни за вас личности могат да ескалират промени, които са повод за радост или гордост.

Същевременно, вие сте склонни да гледате по-критично на отсрещната страна, това ще ви помогне да я видите от един по-реалистичен ъгъл, продължавате да сваляте ореоли, там където ги е имало.

Внимавайте само да не се прекрачат определени граници на критичност, зад които може да нараните или да се дистанцирате от човек, който иначе е добронамерен към вас.

Все пак ще бъде въпрос на избор как ще реагирате. От известно време ежедневието ви е съпътствано от голямо напрежение, ето, че сега вашите усилия ще ви изведат като своеобразни победители, ще можете да утвърдите авторитета си в колектив, ще може да се справите с повишена конкуренция, ако има такава, ще можете да закупувате успехи в чисто професионален аспект, на които ще разчитате и през следващите месеци, а може и много по-дълго време.

Периодът е подходящ  да подействате позитивно и на вашето здраве, ако имате нужда от това…

На 25 октомври предстои новолуние, което ще обнови вашите доходи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени