СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.05.2024 – 26.05.2024

x


През първата част от седмицата може да увеличите благосъстоянието си следствие на покачване на доходите, защото имате морална и материална подкрепа от страна на партньор или благодетел…  Някои от вас ще получат друг подарък от съдбата – това може да е наследство, а може да се сдобиете с детенце или пък внуче. Вариантите са много и различни, но показват на кого и какво можете да разчитате.

Все още сте в период, който се окачествява като силно трансформиращ, така че ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това пак така ще е по-видно от обикновено.

Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 24 май и ще остане там през идния около месец. Вие ще усетите тази тенденция още през тази седмица като ще се усили вашият ентусиазъм, позитивни оценки, вероятно и не без причина. Появяват се хора и обстоятелства, които радват сърцето ви. Мнозина все повече ще намират време и за развлечения, ще се радват на подкрепата от страна на любими хора – ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ако нямате, тогава сега може да срещнете любовта на път или в лицето на доста одухотворена, интелигентна личност.

Все повече ще расте желанието да разчупите статуквото, да надскочите успехите си и да излезете извън границите на познатото. През идния около месец – мнозина ще пътуват, а това ще е повод за успехи, приятни преживявания.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 26 май и през едната около една година  вие ще можете да разчитате на доза късмет. Дори и да не осъществите точно желание,  друга възможност може да застане на пътя ви, но все някакви ще съществуват, „ще ви дърпат напред и нагоре“, а мечтите ви ще станат под цветни и красиви. Ще имате повече късмет при пътувания, сключване на дългосрочни договори, уреждане на юридически казуси, повишаване на знанията и квалификацията.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени