СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Вашата популярност продължава да расте и вие се радвате на все по-голяма подкрепа от страна на околните. Някои от вас могат да се сдобият с покровител, благодетел, други да открият любовта на живота си или пък ще имат шанс да стабилизират, подобрят своите партньорски отношения.

Ако през тази или следващата седмица започнете нова връзка, тогава тя обещава да е перспективна, надеждна и т.н.

Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 24-ти юни и ще остане в този сектор до 19 юли. Докато Венера е в Близнаци вие ще бъдете доста по-мобилни, комуникативни, ще имате шанс да разширите хоризонтите пред вас като разчитате на доза късмет, общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, демонстрирате висока квалификация, повишавате вашите знания и т.н. Ще възприемате много по-леко евентуални предизвикателства и съответно по-лесно ще намирате за тях изход и решение.

На 22 юни Слънцето навлиза в зодиакалния знак Рак и ще усили вашата амбиция в пъти.  Навлизате в период, през който можете да промените вашето обществено положение, кариерно развитие, можете да получите върхови постижения, да оберете плодовете на усилия, които сте полагали до този момент.

Същевременно, резултатите, до които можете да се доберете – пряко ще зависят и подобно на скачени съдове от околните или от конкретни личности, които влияят на просперитета ви. От една страна от вас ще се изисква да отговаряте на повишени изисквания, да се справяте с нарастваща конкуренция, може би да правите известни компромиси, защото така и чрез съответната подкрепа вие ще можете да превъртите всички предизвикателства в полза. Иначе може да се сблъскате с личности, които да ви разминат с всички очаквания… Изберете си правилна стратегия, избягвайте конфликти, създавайте и укрепвайте връзки, които ще допринесат за благоденствието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ