СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Звездите ви насочват към по-висока социална активност, която може да има положителен ефект върху професионалната ви реализация, осъществяване на честолюбиви планове или защото бъдещото ви развитие и планове по различни поводи преминават през вид одобрение от страна на другите – общо.

В този процес вие сега действително сте в хубав период да повишите доходите си или да подобрите позициите си, ако условията на труд го позволяват.

Партньорските ви отношения също се обновяват, възползвайте се от „приливната вълна“ на 24 март, така че да ги канализирате в една по-конструктивна посока, да ги скрепите, включително като поемате по-висока отговорност един за друг, градите по-дългосрочни планове за развитие.

Не е изключено да пероценявате близки до сърцето ви хора, посоката е да правите анализи на миналото, това може да охлади страстите в душата ви или да ви подтикне да се отнасяте по-строго, взискателно към близките и или пък, ако оценките са положителни, тогава ще решите да бъдете по-отдадени, отговорни към тях, а може и това да се налага по външни и независещи от вас причини, но резултатът да е скрепващ, стабилизиращ.

Нещо се променя в душата ви, в подхода ви, в начина, по който приемате обикалящата действителност и това може да се превърне в повод за базисни трансформации, които ще инициирате и ще прораснат в живота ви постепенно.

През тази седмица не са изключени знакови събития във вашия дом и семейство.

Например, може да преформатирате семейните дела, да предприемете уреждане на недвижимо имущество, премествания, ремонти, инвестиции… Вариантите са много, могат да бъдат обогатяващи, допринасящи за комфорта ви на съществуване или подпомагащи – да се преодолее някакво предизвикателство.

Действайте, за да канализирате събитията, дребни действия ще имат широко и дълготрайно отражение, могат да преобразят декорите ви на съществуване. Все още можете да влияете, имате варианти, оценете ги и изберете най-добрия за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ