СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Звездите ви насочват към по-висока социална активност, която може да има положителен ефект върху професионалната ви реализация, осъществяване на честолюбиви планове или защото бъдещото ви развитие и планове по различни поводи преминават през вид одобрение от страна на другите – общо.

В този процес вие сега действително сте в хубав период да повишите доходите си или да подобрите позициите си, ако условията на труд го позволяват.

Партньорските ви отношения също се обновяват, възползвайте се от „приливната вълна“ на 24 март, така че да ги канализирате в една по-конструктивна посока, да ги скрепите, включително като поемате по-висока отговорност един за друг, градите по-дългосрочни планове за развитие.

Не е изключено да пероценявате близки до сърцето ви хора, посоката е да правите анализи на миналото, това може да охлади страстите в душата ви или да ви подтикне да се отнасяте по-строго, взискателно към близките и или пък, ако оценките са положителни, тогава ще решите да бъдете по-отдадени, отговорни към тях, а може и това да се налага по външни и независещи от вас причини, но резултатът да е скрепващ, стабилизиращ.

Нещо се променя в душата ви, в подхода ви, в начина, по който приемате обикалящата действителност и това може да се превърне в повод за базисни трансформации, които ще инициирате и ще прораснат в живота ви постепенно.

През тази седмица не са изключени знакови събития във вашия дом и семейство.

Например, може да преформатирате семейните дела, да предприемете уреждане на недвижимо имущество, премествания, ремонти, инвестиции… Вариантите са много, могат да бъдат обогатяващи, допринасящи за комфорта ви на съществуване или подпомагащи – да се преодолее някакво предизвикателство.

Действайте, за да канализирате събитията, дребни действия ще имат широко и дълготрайно отражение, могат да преобразят декорите ви на съществуване. Все още можете да влияете, имате варианти, оценете ги и изберете най-добрия за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ