СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено вид обновление на работното място, задачи, които имате да изпълнявате.

Сега е моментът да завоювате по-престижни позиции, в този процес може да се изисква повишена адаптивност към вид промени, някои от тях ще бъдат „базисни“…

В друг случай ви се налага да разпределяте подчертано времето си между лични и обществено-значими приоритети и вие можете да се справите, дори и като разчитате на подкрепата от страна на близки за вас хора, на семейството ви и т.н.

Периодът е подходящ да скрепите партньорски отношения – лични или делови. Може да преживеете своеобразен ренесанс в любовта чрез конструктивни разговори, вземане на дългосрочни решения… Повечето от вас се чувстват обичани, харесвани, дори и да има някои недоразумения с важни за вас хора, то те ще се превъзмогнат по-лесно на този етап, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта и тя ще бъде доста романтична, но и действаща обогатяващо – буквално и в преносен смисъл.

Информационният поток е доста усилен, получавате знакови новини, можете да проведете подобни разговори, които да преобразят връзки, договори, среда на съществуване. Посоката може да е напълно позитивна за вас, да привлечете по-широка подкрепа и одобрение, вид опека от влиятелни личности, ако искате и действате в тази посока.

Трансформира се начина ви на мислене, всичко е за добро и ще е причина да се сдобиете с повече власт – буквално или в преносен смисъл. Помага ви задълбочен, проникновен, интуитивен начин на съждения, обогатяване на знанията ви и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ