СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено вид обновление на работното място, задачи, които имате да изпълнявате.

Сега е моментът да завоювате по-престижни позиции, в този процес може да се изисква повишена адаптивност към вид промени, някои от тях ще бъдат „базисни“…

В друг случай ви се налага да разпределяте подчертано времето си между лични и обществено-значими приоритети и вие можете да се справите, дори и като разчитате на подкрепата от страна на близки за вас хора, на семейството ви и т.н.

Периодът е подходящ да скрепите партньорски отношения – лични или делови. Може да преживеете своеобразен ренесанс в любовта чрез конструктивни разговори, вземане на дългосрочни решения… Повечето от вас се чувстват обичани, харесвани, дори и да има някои недоразумения с важни за вас хора, то те ще се превъзмогнат по-лесно на този етап, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта и тя ще бъде доста романтична, но и действаща обогатяващо – буквално и в преносен смисъл.

Информационният поток е доста усилен, получавате знакови новини, можете да проведете подобни разговори, които да преобразят връзки, договори, среда на съществуване. Посоката може да е напълно позитивна за вас, да привлечете по-широка подкрепа и одобрение, вид опека от влиятелни личности, ако искате и действате в тази посока.

Трансформира се начина ви на мислене, всичко е за добро и ще е причина да се сдобиете с повече власт – буквално или в преносен смисъл. Помага ви задълбочен, проникновен, интуитивен начин на съждения, обогатяване на знанията ви и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ