СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Настоящият период акцентира силно върху вашето финансово състояние и вие ще бъдете силно концентрирани върху това да стабилизирате вашите доходи или пък да ги подобрите.

Сега вие може да постигнете успехи, да зададете тенденции, които после ще прорастват през следващите месеци, а може и години.

Мнозина ще проявят упоритост, целенасоченост, ще разчитат на придобит опит и авторитет и ще ги утвърдят, а това ще „циментира“ постиженията ви или ще се превърне в здрава основа за надграждане на професионални успехи.

За да е напълно позитивен резултатът от вас ще се изисква вие да балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна, на личности, които въздействат на вашето благоденствие.

В друг случай – вие ще трябва да прекратите контакти, които по-скоро ви нанасят щети, за да се предпазите от загуби и в бъдеще.

Не е изключено някои от вас да попаднат в ситуации, които изискват равносметки от типа на: „какво давам, а какво получавам“, подобен тип анализ трябва да е доста внимателен,  защото вашето благоденствие и просперитет преминава през одобрение от страна на партньори, лични или делови, влиятелни хора, а понякога и финансови институции.

От друга страна вие трябва да браните мнението си над обичайното, за да не бъде подменено и със съответните последици…

Може да ви се налага да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, да направите някакъв компромис, за да материализирате желание, все пак вие ще решите дали си заслужава или не…

Препоръчително да не поемате прекалено големи рискове, да не давате пари на заем, да не теглите големи кредити или да задлъжнявате…

Повишени разходи са вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, ако всичко е добре премислено.

Вашата покровителка Венера е в Дева и ще ви помага да сте „здраво стъпили на земята“.

Любовта на този етап е на заден план или пък вашите чувства се реализират, проверяват за здравина… В оптимален случай – укрепвате отношенията като намирате повече време за любим човек, прекарвате времето заедно и по един необичаен начин…

На 28 октомври предстои  пълнолуние, което е с лунно затъмнение, тогава предстоят развръзки, важни събития с широко отражение и пак така върху онова, което имате – общо… Поради влиянието на затъмнението – случващото се може да преобрази благосъстоянието ви, имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени