СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Слънцето, Марс и Меркурий вече са във вашия зодиакален знак, вие трябва да усещате тази енергия като покачваща се вътрешна мощ, енергия и адреналин, които можете и трябва да канализирате в оптимално позитивна за вас посока, която може да се превърне в повод за успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци и дори години.

Под въздействието на тези планети вашите амбиции и инициативност растат, и така е правилно, защото крайният резултат ще зависи предимно от собствените ви усилия, които ще имат широко и дългосрочно отражение.

Една от най-важните задачи за вас сега ще бъде да се докажете, да изпъкнете, да заемете лидерски позиции, да утвърдите авторитета си, да създадете връзки, на които после ще можете да разчитате дълго и които могат да се превръщат в мост към вашето собствено благоденствие.

Вашата популярност расте, така че обществено-значимите ви позиции също ще се трансформират.

Вие оказвате значимо въздействие на околните, използвайте внимателно тази енергия, така че да създавате и укрепвате връзки с влиятелни личности и не само, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, ще имате такава възможност…

Това, което в някои случаи е способно да ви размине с очакванията, ще бъдат интензивните преживявания, емоции, желания и страсти… В малки количества те ще играят ролята на „мотор“ за преодоляване на различия, за постигане на желания, но в големи – ще се превърнат в повод за напрежение и дори конфликти. Имайте предвид, че и „сам войнът е войн, но може да постигне много повече при война, когато има на кого да разчита“, тази поговорка по различни поводи сега ще е валидна за вас над обичайното.

Вашите партньорски отношения също са във фокус, сега вие може да преодолеете някакво предизвикателство, след което да преживеете своеобразен катарзис, а чувствата между вас да станат още по-значими и топли. Някои от вас ще преминат през вид изпитание, проверка на лоялност, а това ще ви привърже още повече един към друг.

Ако в някои случаи това не е така, ескалира ревност, несигурност, противопоставяне на интереси, това ще бъде признак за дълбоки разделения, за някои – непреодолими.

В края на седмицата и на 28 октомври предстои пълнолуние, което е с лунно затъмнение и то ще „освети“ важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови, ваши обществени позиции. Случващото се тогава има дълготрайно и неотменяемо въздействие,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално добра за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени