СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември акцентира върху вашият дом и семейство, место-живеене, имотни или битови приоритети. В друг случай- пред вас предстоят базисни преобразувания, които ще се отразят на социалния ви статус-генерално.

Имате шанс да поставите едно голямо-ново начало в горе-описаните сфери на влияние чрез собствената си инициативност, така че да подобрите фона си на съществуване, въпреки че някой промени ще бъдат провокирани по външни и независещи от вас причини- все пак ще се отчитат за ваше добро.

Вариантите са много и вие вече трябва да усещате „ветровете на промяната“. Например- вашето семейство може да се разшири с нови членове, също- да хармонизирате отношенията с близките си, дори като се върнете към нещо от вашето минало.

В друг вариант- насочвате се към разрешаване на имотни казуси, може да си върнете нещо изгубено, ако то е ваше. Но ако имате дългове, тогава пак така ще трябва да се разплатите.

В някой случаи може да вземете решения за премествания, в такъв случай те ще се оказват дългосрочни. Или пък-около ваши близки ескалират промени, които се отразяват и на вас самите и то в значима степен, ще повлияят на вектора ви на развитие, бъдещи планове и т.н., социалния ви статус- генерално.

Възползвайте се от Новолунието и  ще преобразите декорите си на съществуване за дълго и то по начин, който вие желаете.

Имате все по-голяма нужда от развлечения и ще намирате начин да си доставите удоволствие, да разпуснете с любими хора, ще нараства усещането, че можете сами да привлечете своето щастие, онова, което желаете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени