СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември може да преобрази вашата същност, начин на мислене, съответно- съществуващите шансове пред вас.

Вашата самоувереност или независимост- в един по-широк смисъл ще растат, както и възможността да отстоявате интересите си, да привличате онова, което най-силно желаете, да го материализирате на практика.

В този процес и по един естествен начин ще се обновят ваши взаимоотношения с близки до сърцето ви хора- от пораснали деца до партньори. Задава се едно голямо ново начало в този сектор от живота ви и както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, така че се възползвайте от настоящата „приливна вълна“.

Може всички усилия, грижи, които сте полагали за близките си- сега да скрепят отношенията ви още повече. Не е изключено да се възродят стари чувства или да си върнете изгубена любов, ако те я ваша и това ви интересува- отново ще застане на пътя ви.

В друг случай- около важни за вас хора текат преобразувания, които се отразяват и на вас самите, те може да имат повече нужда от вниманието ви, а вие да го дадете и това ще има своето отражение и то дългосрочно. Също- може любими личности да се превърнат в повод за гордост, щастие и т.н.

Все пак това Новолуние е свързано и с миналото, така че ако там са се натрупали повече негативи, отколкото позитиви, тогава ще смените решително подхода си, за да превъртите предизвикателствата в полза, за да защитите интересите си, получите по-добър резултат. Ако това е невъзможно- тогава определени персони ще напуснат обкръжението ви и това ще бъде за ваше добро, ще се отвори място за по-надеждни, перспективни взаимоотношения.

Ако имате собствен бизнес или пък участвате в проекти- пак така може да разчитате на успехи, дори над средното ниво. Това ще изисква обаче да сте социално по-активни, да създавате и укрепвате връзки, понякога- да смените средата си на съществуване.

Служите си с думите като с оръжие и извоювате своеобразни победи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от MAX MARA

Палто от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Широк панталон от LANVIN

Широк панталон от LANVIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен колан от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник и розовите нюанси си партнират добре. Оцветете деня си и му се насладете!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ