СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 24.07.2023 – 30.07.2023

x


Вашата покровителка Венера вече е ретроградна, така че вие може да сте по-склонни от обикновено да се връщате назад към миналото.

В този процес хора от миналото могат да напомнят за себе си… Вие може да осъществите срещи или да получите известия, които да докоснат сърцето ви.

Някои от вас ще се върнат на стари места, други – ще почувстват носталгия, а обединяващо правило е, че ще ви се даде право на втори опит, ако сте пропуснали нещо преди, ако нещо ценно не е трябвало да напуска живота ви. Вие ще прецените как да реагирате в тази обстановка.

На този фон вашата популярност ще расте, няма да ви липсва внимание и компания…

Може да ви се налага обаче, да се доказвате над обичайното сред другите, защото условията на труд го изискват или пък, за да не пропуснете възможност, за да наложите авторитета си, за да очертаете по-светли бъдещи перспективи, които поради някаква причина зависи от обичайното от одобрението на околните.

Навлизате в период, през който перманентно ще ескалират развръзки. Те ще ви показват, кои от вашите действия преди са били целесообразни, защото на този етап ви действат обогатяващо, носят ви награди, материализират желанията ви…

Мнозина ще мога да сбъднат своя съкровено желание или пък пред тях ще се разкрият някакви допълнителни шансове, обходни пътища към целите, варианти на развитие, а за всичко това ще се намира кой да ви помогне, ако се нуждаете от това.

Препоръчително е на този етап да не се претоварвате, доколкото от това е удобно според ангажиментите ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени