СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Повечето от вас се чувстват подкрепени от колектива, в който съществуват, от конкретна личност, от любим човек, понякога това дори може да бъде и приятел.

Вие самите целенасочено може да действате в посока, която ви помага да наложите авторитета си сред  околните, да получите по-широка подкрепа и одобрение, за да бъдете по-стабилни, така че да се справите с повишена конкуренция, а понякога и опасност от дестабилизация на финансовото ви състояние.

Добрата новина е, че влияете на хора и съответно тенденции над обичайното и точно сега може да постигнете успехи, на които после да разчитате  през следващите седмици, месеци и дори година. Това важи приоритетно за родените през настоящия период, но и за всички останали в различна степен.

Изглежда, че през цялата ви нова лична година вие ще имате точно такава задача – да утвърждавате вашия авторитет в обществото, за да заемете по-престижни позиции, осъществите честолюбивите си планове, за да сте по-успешни или като минимум – да не позволите да бъдете изместени.

В този процес вие ще трябва да цените високо онези, които застават на ваша страна при нужда и ви подават ръка…

Ако в някои контакти забележите, че те се нуждаят от промяна, тогава допуснете вид обновление, за да се премахне напрежение, така че да допуснете своеобразен прогрес в живота си, ако прецените разбира се, че това си заслужава, кореспондира с вашите мечти.

Иначе вие може да прекратите контакти, които са твърде ненадежни, нанасят ви загуби – финансови или морални.

Изглежда, че ще трябва да направите чистка на обкръжението си и не бива да се стремите да задържате личности, които искат да излязат от живота ви или отчитате, че са ненадежни.

На кого и в каква степен можете да се осланяте разбирате в значима степен в дните на Пълнолунието, което е на 29 септември.

Все пак мнозина ще установят, че имат варианти, ако търсят такива, има кой да им пази гърба и да им действа обогатяващо…

Пред вас могат да се разкрият внезапни шансове, които сбъдват ваше съкровено желание или очертават нови и по-далечни перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени