СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Повечето от вас се чувстват подкрепени от колектива, в който съществуват, от конкретна личност, от любим човек, понякога това дори може да бъде и приятел.

Вие самите целенасочено може да действате в посока, която ви помага да наложите авторитета си сред  околните, да получите по-широка подкрепа и одобрение, за да бъдете по-стабилни, така че да се справите с повишена конкуренция, а понякога и опасност от дестабилизация на финансовото ви състояние.

Добрата новина е, че влияете на хора и съответно тенденции над обичайното и точно сега може да постигнете успехи, на които после да разчитате  през следващите седмици, месеци и дори година. Това важи приоритетно за родените през настоящия период, но и за всички останали в различна степен.

Изглежда, че през цялата ви нова лична година вие ще имате точно такава задача – да утвърждавате вашия авторитет в обществото, за да заемете по-престижни позиции, осъществите честолюбивите си планове, за да сте по-успешни или като минимум – да не позволите да бъдете изместени.

В този процес вие ще трябва да цените високо онези, които застават на ваша страна при нужда и ви подават ръка…

Ако в някои контакти забележите, че те се нуждаят от промяна, тогава допуснете вид обновление, за да се премахне напрежение, така че да допуснете своеобразен прогрес в живота си, ако прецените разбира се, че това си заслужава, кореспондира с вашите мечти.

Иначе вие може да прекратите контакти, които са твърде ненадежни, нанасят ви загуби – финансови или морални.

Изглежда, че ще трябва да направите чистка на обкръжението си и не бива да се стремите да задържате личности, които искат да излязат от живота ви или отчитате, че са ненадежни.

На кого и в каква степен можете да се осланяте разбирате в значима степен в дните на Пълнолунието, което е на 29 септември.

Все пак мнозина ще установят, че имат варианти, ако търсят такива, има кой да им пази гърба и да им действа обогатяващо…

Пред вас могат да се разкрият внезапни шансове, които сбъдват ваше съкровено желание или очертават нови и по-далечни перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени