СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.03.2018 – 01.04.2018

x


Вие сте във важен период, когато трябва да утвърдите своя авторитет в колектив, полезно е да градите връзки, да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори – лични или делови.

Вашите успехи сега повече от всякога зависят от подкрепата, която можете да получите. Добрата новина е, че няма да ви липсва внимание, хора, на които да се осланяте при нужда. За съжаление не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, но задължително ще има и такива, които ще ви подадат ръка при нужда, могат да ви изненадат приятно със своите действия и реакции.

Вероятно близкото ви обкръжение изпитва вашето търпение, а действията им често са непоследователни. Но сега е моментът в този колеблив и неустановен период да намерите начин и пътища към „другите“, да ги спечелите на ваша страна, да повлияете на мнението им със съответните ползи и както се казва: „Кога, ако не сега?“. После събитията ще се движат повече по инерция и според натрупаните впечатления към този момент.

Теми, отнасящи се до дом, семейство, местоживеене или имуществени казуси, стават все по-остри. Използвайте известен толеранс от време, за да вземете оптимално правилни решения, но нека това да не става за сметка на добрия тон между вас и близките ви. В друг вариант – член на семейството обсебва все повече вниманието ви и през тази седмица вие разбирате в по-ясни краски в каква посока се движат отношенията ви с него, какво ви носят те и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ