СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Марс вече е във вашия зодиакален знак, така че постепенно приливът на енергия и адреналин, проявите на повишена инициативност ще растат, а паралелно с тях и през следващите седмици оформянето на шансове да постигнете значими, забележителни успехи и резултати.

На този етап обаче, все още има много обстоятелства, които се движат и по инерция.

През този период от годината и докато Слънцето е в Дева, предстоят развръзки, които ви показват какво от миналото ви има енергия и потенциал да продължи напред, с какво или кого трябва да се разделите, защото не кореспондира с вашия път и предопределеност, вече е изчерпано като шанс и т.н.

Това може да ви постави на прага на житейски кръстопът, достатъчно голяма яснота ще получите в дните на Пълнолунието, когато може да ескалират пик от показателни събития, новини, развръзки. Пълнолунието е на 30 и 31 август и може да се превърне в своеобразна превратна точка, след която ще преумножите онова, което допринася за чувството ви на щастие, което може или трябва да остане в живота ви, а останалото ще остане окончателно зад гърба ви.

През настоящия период може да си върнете някакви шансове отпреди, които ви действат обогатяващо.

Ако някой нещо ви дължи, ще трябва да се разплати с вас. В друг случай ще оцените, че пред вас има варианти и имате на кого да разчитате.

Някои от вас ще проведат преговори и разяснителни разговори, които не сте  склонни твърде да афиширате, но които ще са полезни за онова, което имате – общо.

Звездите настойчиво ще ви подтикват да укрепвате контакти, които допринасят за благоденствието ви, да изчиствате евентуални недоразумения с хора и дори институции, за да се предпазите от евентуални загуби, за да постигате по-лесно целите си…

През настоящия период може да се доберете до вид одобрение или опека, на която ще можете да разчитате през следващите месеци и дори повече. Вашата покровителка Венера е ретроградна до края на седмицата, така че ще е повод вие да се връщате все назад, да преосмисляте чувства или нещо друго, което е ценно за вас.

След направени анализи, оформени тенденции – всичко ще набере бързо скорост през следващата седмица в съответно направление, което се оформя сега.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени