СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.11.2022 – 04.12.2022

x


През тази седмица информационният поток ще е доста усилен. Вие често може да се въвличате в дебати, да бъдете в центъра от внимание, а комуникацията да се превръща в повод за възможности, но не са изключени и предизвикателства.

Пазете се от деструктивни спорове, дори интриги, които могат да ви нанесат щети, мога да  объркат вашите планове в по-далечна перспектива, когато става въпрос за професионална реализация.

Може да се активират стари и неразрешени теми, които засягат кариерното ви развитие и сега вие може да канализирате тази мощна енергия в една по-положителна и предпочитана от вас посока като се придържате към факти, действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ще успяват онези, които умеят да си служат с дар словото си, по-убедителни са и т.н.

Ако правото е на ваша страна, буквално и в преносен смисъл, тогава вие ще се измъкнете от сложна ситуация, ще сбъднете ваше съкровено желание.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близки и любими хора, това могат да бъдат ваши партньори, личности, на които имате доверие и са се доказали във времето или пък пораснали деца, ако имате такива.

Същевременно, подходящо е да страните от онези, които са доказано нелоялни и подривни на работното ви място, в чисто служебен аспект приоритетно, но не само. Ако не можете да се справите с някои ситуации, тогава рязко може да прекратите служебни връзки и договори, които вече са изчерпани. Може да се налага да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-ефективни, а не толкова натоварени. Чудесно време да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате… Повечето от вас ще има до себе си съветник,  който ще ги насочва или ще им помага…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени