СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото благополучие. Вие може да се чувствате по-стабилни в тази сфера като разчитате на вашите близки, на вашето семейство и т.н. Някои от вас ще получават подкрепа от тях дори и чисто финансова, въпреки че може и да е морална.

В друг случай – вие се намирате в чудесен период да хармонизирате и подобрите  домашната среда като изчистите евентуални недоразумения от миналото, като се справите с битови или имотни казуси, като инвестирате в дома си и т.н. Все още ескалират и повишени разходи, но те могат да бъдат минимизирани и като делегирате отговорности.

Някои от вас могат да се въвлекат в конфликт на интереси или да ескалират в спорове по чисто финансови въпроси. Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия, да си създадете общи и обогатяващи цели, това ще укрепи много вашите взаимоотношения, ще ви предпази от недоразумения и в бъдеще. Доколко това е възможно, гледате в една посока с определени личности, които влияят на благосъстоянието ви, до колко може да бъдете гъвкави в общуването и да превъртите тези предизвикателства в полза като балансирате между ваша гледна точка и тази на отсрещната страна, това ще разберете през настоящия период.

Ако разногласията не са твърде големи, ако имате общо бъдеще, тогава ще се справите с това предизвикателство и то ще ви подейства като облекчение.

Притежавате доза късмет по отношение на чисто финансови приоритети или пък шанс да материализирате желанията си. Въпреки всичко може да сте изправени пред своеобразна дилема – „кое и колко струва, дали си заслужава цената“, вие ще прецените…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ