СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.05.2023 – 04.06.2023

x


През настоящия период вие имате възможност да разчупите границите на възможното пред себе си като демонстрирате висока квалификация, натрупани знания и опит, които могат да ви отредят по престижни обществени позиции… Вие може да се справите с повишена конкуренция или пък да заемете лидерски, управленски позиции и по този начин. Периодът е отличен да направите пробив в професионалната си реализация и кариерно развитие, можете да разчитате и на доза късмет в това направление.

Ако това не е ваша тема и не ви интересува, тогава вие може да се отдадете на повече удоволствие, включително и като пътувате или пък излезете по някакъв начин извън границите на познатото и традиционното, а това в повечето случаи ще има позитивен ефект.

Рутинната работа ще ви натоварва над обичайното, може да изисква от вас принудителни командировки или пък да се съобразявате с нов управленски състав, условия на труд, изисквания и т.н. Вие ще се справите с всичко това и ще го превъртите във ваша полза, ако сте направилното място, което ви дава шанс да демонстрирате най-доброто от себе си, вашият потенциал. Ако това не е така, тогава ще можете да си потърсите и съответно намерите нещо друго и по-подходящо, чрез което да можете да се развивате и да ви доставя удоволствие.

В такъв случай ще се разделите с някаква тежест, която може да има негативно отражение и върху физическото ви състояние. Някои от вас може да се захванат с уреждането на дългосрочни договори, разрешаване на спорни казуси, включително юридически…

Ще се налага да се придържате към строги норми и правила в такъв случай, за да се развива всичко във ваша полза.

Възможни са изненади, които се отразяват на финансовото ви състояние, посоката много зависи от това до колко получавате подкрепа от хора или институции, които влияят на благосъстоянието ви и вероятно трябва да се ориентирате в тази посока, така че да получите нужното одобрение, включително и като проявите по-голяма гъвкавост при взаимодействието с тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени