СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Почти през цялата седмица вие ще сте склонни да изненадвате околните с поведението си, вероятно и не без причина, а за да постигнете различен и по-добър резултат от преди.

Може да покажете различни черти от вашия характер, с които ще привлечете внимание и можете да обновите живота си, да разчупите границите на статуквото.

Периодът е много важен за вашия социален статус, кариерно развитие или обществено положение.

Можете да направите пробив сега или да постигнете резултати, на които да разчитате след това през следващите месеци, а може и много по дълъг период от време.

Сега е подходящо да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък да проявите по-висока инициативност в избрано от вас направление, ще се намират хора и обстоятелства, които да подкрепят честолюбивите ви планове, понякога това ще закономерно и съвсем заслужено, в следствие на качества, които сте демонстрирали до този момент и вид признание към вас.

В други варианти – това ще става по един внезапен, но приятен начин, чрез който установявате, че има кой да ви пази гърба, образно казано, има на кого да разчитате или поне следствие на това пред вас има варианти, от които може да се възползвате, а това допринася за чувството ви на сигурност и стабилност.

Все пак не всички ще са чак толкова добронамерени към вас.

Така че от вас може да се изисква и да внимавате повече на кого се доверявате и допускате до себе си. В друг случай – изискванията и очакванията към вас са високи, а вие ще трябва да отговорите на тях, ако желаете разбира се и това ще прилича на своеобразен изпит.  Партньорските отношения може да се налага да обръщате повече внимание на вашата половинка, защото тя има нужда от това или пък връзката ви преминава през вид трансформации, които трябва да насочвате в оптимално позитивна за вас посока.

Случващото се сега може да ви покаже в по-далечна перспектива какво ви обединява или разделя  с вашия партньор.

Чудесно би било, ако сега всичко е наред между вас, значи може да разчитате на същото и за дълго. Мнозина се радват на подкрепа от страна на колектива, в който съществуват, също така и на свои приятели… Високата социална активност и, ако прекарвате повече време навън, ще е повод да разпуснете или да си доставите някаква радост, а може би и да осъществите ваше желание, защото има кой да го подкрепи.

Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в нещо повече и да се превърне в  любовна връзка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени