СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.11.2021 – 05.12.2021

x


Все още се намирате в силен период, през който можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване – във вашия дом и семейство, но не само.

Мнозина ще инвестират в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство, други ще разчитат на финансова или морална подкрепа от страна на близките си, трети ще се справят с битови или имотни казуси, всичко това  може да трансформира обстановката около вас и то в положителна посока.

През тази седмица информационният поток е доста усилен, през първите дни от седмицата можете да проведете доста конструктивни разговори, които ви действат стабилизиращо, понякога успокояващо, намирате хора, които подкрепят честолюбивите ви планове. Това е хубаво време за преговори, за укрепване на сърдечни връзки или пък с хора, които са от миналото, но влияят на бъдещото ви развитие.

На четвърти декември предстои новолуние с пълно слънчево затъмнение, то ще засегне предимно средата ви на съществуване и ваши близки, комуникацията, информацията ще се превръща в проводник на преобразувания, едно голямо ново начало…

Например, в живота ви могат да нахлуят нови хора, но може да решите да оставите зад гърба си връзки или договори, които са изчерпани, може да решите да пътувате, да се местите, каквото и да е – препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, за да привлечете вид опека, постигнете договорка и т.н.

Случващото се само ще ви подскаже на какво и кого може да разчитате, съответно в каква посока да се ориентирате, с кого да обедините усилия и т.н. Може да очаквате знакови или показателни новини в дните на новолунието и през следващата седмица, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени