СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През тази седмица вие все още сте в хубав период, през който можете да извършите положителни промени, които касаят финансовото ви състояние и в тази част от вашия живот мнозина ще могат да разчитат и на доза късмет.

Нарастват шансовете, усилия, които сте полагали до този момент да се материализират и да ви донесат вид удовлетворение. В друг случай – намирате паралелни или допълнителни източници за печалба, отново като вариант – радвате се на подкрепа от определена личност, която ви помага, действа ви стабилизиращо или обогатяващо на вашите доходи.

През тази седмица ескалират събития, които могат за дълго да ви фокусират върху нови възможности за печалба…

През първата част от седмицата водите доста конструктивни разговори, чувате важни новини, самите вие може да инициирате преговори, които ще имат широко отражение.

През втората част от седмицата предстои едно от най-важните астрологични събития за вас през годината – това е новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение, то е във вашия зодиакален знак и е на четвърти декември.

Разбира се, че това новолуние ще засегне най-много родените на четвърти, пети и шести декември, в различна степен всички останали. За родените на гореизброените дати, но и всички останали, предстои едно голямо ново начало, което може да обнови вашите доходи, да промени вашите позиции в колектив, вие ще получите шанс да утвърдите авторитета си чрез комуникативни умения, натрупан опит и знания.

Все пак ще е препоръчително да се пазите от евентуални преувеличения, в края на тази и през следващата седмица, за да не получите обратен от желания резултат.

Хубаво е да припомним, че най-лесно се влияе в началото, тоест в края на тази и през следващата седмица подходящо е да си поставяте по-далечни и по-значими цели, а също така и да се движите по направление, което е с най-малко съпротивление, съответно като знак за път и предопределеност.

Затъмненията действат като космически стрелочник, който премества на нови релси на развитие, което ще се реализира в значима степен през следващите около шест месеца или до май 2022. Анализирайте, насочвайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ