СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Все по-важна или водеща тема за вас се превръща вашето финансово състояние.

Волево, чрез вид инициативност, голяма концентрация, вие може да направите пробив в избрано от вас направление, което ще допринесе за благоденствието ви, ако не веднага, то през следващите седмици.

На този етап от вас може да се изисква да си направите равносметка в каква посока можете или трябва да вложите тази мощна енергия, която ще допринесе за благоденствието ви, но също какво трябва да жертвате, каква цена трябва да платите, буквално и в по-широк смисъл, за да се сдобиете с желаното.

Повишени разходи са доста вероятни, но в оптимален вариант те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни във вид разхищения, за да не се отчетат на по-късен етап като неуместни или преувеличени.

Някои от вас може да се въвлекат в конфликти на интереси, но трябва да помните, че вашето благоденствие пряко зависи от подкрепата и одобрението на влиятелни личности, определени партньори, дори институции, така че е по-добре да търсите начини да укрепвате подобни контакти, които могат да се превърнат в мост към вашето собствено благоденствие. Сами трудно бихте се справили с някои предизвикателства или пак така ще трябва да се съобразявате с външни фактори над обичайното, добре е да го имате предвид и да си изградите оптимално правилна стратегия.

Все пак някои от вас пък ще прекратят връзки, които вече са по-скоро вредни, отколкото полезни, всеки сам ще прецени това.

Повечето от вас установяват, че има на кого да разчитат, кой да им пази гърба.

Може да се доберете до паралелни или допълнителни източници за печалба, някои от вас ще попаднат под влиянието на вид опека, тя може и да е тайна, но достатъчно надеждна.

Между вас ще има и такива, които ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия.

Имате добро взаимодействие със социално-значими организации, фондации, ако това ви интересува.

Ценете високо онези, които сега ви подават ръка и са повод за стабилизация на различни нива.

Любовта – повод е за преоценки, може би криете или не афиширате всички ваши чувства,  нека това да има оздравителен ефект като се отстранят евентуални слабости, които набелязвате.

Сега вие сте доста практични, но и интуитивни, стигате до дълбочината на значими прозрения, които ще са верен и стабилизиращ ориентир.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени