СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Марс,  Меркурий и Слънцето са във вашия зодиакален знак, това е огромна енергия, която е концентрирана върху вас, вие ще я усещате като прилив на адреналин, който ви подтиква да действате, да се борите за вашите права и интереси.

Марс е във вашия зодиакален знак веднъж на около две години и половина, Слънцето веднъж в годината, така че вие действително сте в ключов период, в който може да направите пробив в избрано от вас направление.

Ще бъдете забелязвани, ще карате околните да се съобразяват с вас, ще се превърнете в „лидери-войни“, които печелят битки,  успяват да наложат мнението си…

Сега вие може да зададете тенденции, които ще прорастват през следващите месеци и дори години, така че е препоръчително да се концентрирате върху по значими цели.

Някои от вас ще се възползват, това може да се случи спонтанно и неудържимо, така че вие ще създадете и укрепите връзки, които допринасят за по-светлото ви бъдеще, можете да наложите авторитета си в колектив или пък да създадете и укрепите приятелства,  които ви помагат да превърнете вашите мечти в реалност.

Аспектацията на звездите е такава, че ще тества вашето чувство за справедливост, толерантност, способност да отчитате чужди интереси, също да си сътрудничите. Това може да определи много или всичко като бъдеща перспектива на развитие. Ако изиграете правилно вашите „карти“, тогава вие ще се сдобиете с популярност, ще привлечете на ваша страна влиятелни и власт имащи личности, ще създадете или ще укрепите връзки, с които може да преуспеете или да стигнете много далеч.

Ако не действате по този начин, ако позволите да се въвлечете в конфликти, тогава може да се сдобиете с мощни врагове,  недоброжелатели, които ще ви разминат с всички шансове, могат да се превърнат в превратна точка. Имайте го предвид,  балансирайте между вашия интерес и този на отсрещната страна или въобще странете от личности, които не можете да преборите,  вероятно от вас ще се изисква да прецените правилно вашите „врагове“,  дали може да се справите с тях или пък не… Все пак не е нужно или препоръчително да хабите вашата енергия в ненужни, изтощителни битки, помислете внимателно преди да се въвлечете в такива, ако сте предизвикани.

Вашите партньорски отношения ще се тестват за здравина, сега ще бъде особено видно до колко гледате в една посока с любим човек или преобладават различията. Припомням, че вие влияете на тенденциите над обичайното, така че в значима степен крайният резултат ще зависи от вас, това е сила и отговорност, последиците са дълготрайни, трудно отменяеми, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени