СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Повечето от вас са в позитивен период, през който вие може да се почувствате подкрепени от обстоятелства, така че да разширите хоризонтите си на развитие, да въздействате на вашето бъдещо развитие и то в по-далечна перспектива.

Крайният резултат много ще зависи от това какво вие всъщност искате, тогава вашите желания ще срещнат съответните възможности. Но проводник на щастие, на шансове от миналото, които могат да се върнат към вас, ще зависят приоритетно от вас самите.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания ще са проводник на възможности или удовлетворение.

Възползвайте се от новолунието, което е на 6-ти октомври, за да се справите със спорни  или юридически казуси, за да уредите важни за вас документи, ако се интересувате от това.

През втората част от седмицата в близкото ви обкръжение навлизат хора, които освежават и разнообразяват ежедневието ви, подкрепят ви и се превръщат в проводник на удовлетворение, разтоварване от евентуално напрежение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени