СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, който влияе на вашето финансово състояние. Посоката много зависи и се определя  от подкрепата, която може да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Подходящо време да си върнете благодетел, да получите нещо заслужено, за което сте се трудили дълго време и под формата на своеобразна награда.

Ако това е невъзможно, тогава пред вас могат да се разкрият варианти, които пак така касаят материалното ви благополучие, но се превръщат в проводник на паралелни или невидими до този момент шансове…

Може да се възползвате от новолунието, което е на 6-ти октомври, за да укрепите връзки, които ще ви подействат обогатяващо.

Понеже Меркурий е ретрограден, стари и неразрешени казуси могат да напомнят за себе си, приемете го като право на втори опит, така че този път да намерите изход и решение.

Взаимодействието с финансови институции също ще се развива добре, може да разисквате стари казуси и пак така да намерите своеобразен изход, ако се нуждаете от такъв.

През втората част от седмицата ще усещате все повече и по-силно, че притежавате късмет, с който и с по-голяма лекота привличате онова, което е приоритетно за вас, допринася за чувството ви нещастие или по-добри социални позиции.

През последните дни – стари и неразрешени въпроси напомнят за себе си, могат да ви подействат преобразуващо и на различни нива от живота, в личен и/или делови аспект, в повечето случаи всичко е за добро.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени