СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 05.07.2021 – 11.07.2021

x


Вие сте в много хубав период, през който се представяте в оптимално добра светлина, когато става въпрос за професионалната ви реализация. Ако условията на труд го позволяват, то сега вие може да получите повишение, удачно е да преговаряте за интересите си или пък може да изчистите евентуални конфликти или недоразумения, които са възниквали преди на работното място.

Като минимум – получавате морално удовлетворение, привличате голяма част от онова, което желаете. Някои от вас могат да получат подарък или доста примамливо предложение, от което да се възползват и което пак така ще им подейства обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл.

Друга важна за вас тема могат да бъдат партньорските отношения, към настоящия момент и са доста бурни и нееднозначни.

Може да ви изглежда, че вашият партньор е по-агресивен и не толерантен, но в повечето случаи, той може или трябва да е добронамерен, но изискващ също така вие да се съобразявате повече с него, да отчитате и неговите желания и очаквания спрямо вас.

Ако вашата връзка се нуждае от обновление и промяна, така че да се изчистят евентуални недоразумения и различия, тази седмица е много подходяща за това, дори и да изисква повишена адаптивност и компромиси. Това може и да е необходимост, за да се предпазите от евентуално отчуждение или дори късане на връзки…

Друга важна тема може да е домът и семейството, в този сектор също предстоят преобразувания, които вече трябва да са напомнили за себе си.

От вас отново ще се изисква да действате креативно и гъвкаво, така ще направлявате и насочвате промените и в желана от вас посока, няма да позволите евентуални деструктивни тенденции. Не ви липсва внимание, но се налага да се съобразявате повече с отсрещната страна и да се доказвате, това важи в личен и делови аспект, начинът, по който ще реагирате, може да преобрази живота ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ