СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата вие се намирате в чудесен период, през който можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, като минимум можете да утвърдите авторитета си на работното място, може да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго, а те допринасят за по-добрия ви социален статус, репутация, обществено положение.

Мнозина ще се представят като борбени личности, а това по един естествен начин ще има положителен ефект на различни нива.

През настоящия период вие може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, а в друг случай – пред вас могат да се разкрият варианти, особено, ако търсите такива, те ще се оформят пред вас.

През втората част от седмицата вашата популярност расте, в обкръжението ви се появяват хора, които ви подават ръка при нужда, разнообразяват и освежават ежедневието ви, повод да разширите хоризонтите си на развитие, като минимум – разтоварвате се в приятна компания.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, но те се усилват през втората част от периода.

Тези изненади може да предизвикат малки или по-големи земетресения в живота ви,  образно казано, но те също така могат да се превърнат в повод за разтоварване на евентуално напрежение, за намиране на изход и решение от сложни ситуации, които касаят ключови въпроси свързани с вашата сигурност, с приоритети, които се отнасят до дома и семейството, до реализация на честолюбиви планове, кариера и т.н. Вие сте достатъчно прозорливи, интуитивни, за да канализирате тази мощна енергия, необходимост от промяна в положителна за вас посока, така, както всяко преобразувание крие в себе си потенциал на ново и положително начало. Все пак от вас ще се изисква да не губите по-далечни цели от поглед, за да не стигнете някъде другаде, образно казано.

През втората част от седмицата евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото обкръжение ще са причина за хубави моменти, подобни преживявания. Може да укрепите сърдечни връзки или пък да срещнете любовта на път, ако това ви интересува.

През втората част от седмицата ескалират повишени разходи или в по-ярки краски виждате кой или какво може да дестабилизира финансовото ви състояние, какво имате да преодолявате в този сектор, какви мерки трябва да вземете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени