СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата около вас има хора и обстоятелства, които ви подкрепят,  дават ви шанс да се сдобиете с популярност, да осъществите честолюбивите си планове, да превъртите евентуални предизвикателства в полза и да излезете победители в напрегната среда на съществуване от висока конкуренция, изисквания или подобни очаквания.

Ценете високо хора и обстоятелства, които са на ваша страна през това време.

Вие все още се намирате в период, в който се налага да утвърдите авторитета си в колектив, защото само така ще се сдобиете с повече успехи и сигурностст в бъдеще време. Възможно е около вас да има личности, които ви напрягат, нека това да се превърне в повод за мобилизация, така че да изпреварите другите и да бъдете победители.

Все пак е полезно да се вслушвате в мнението на околните, да избягвате евентуални конфронтации, които могат да ви дестабилизират или внезапно да променят вашите бъдещи планове.

Ще се тестват важни за вас отношения, ненадеждните ще се прекратяват рязко, дори изненадващо, а останалите ще се обновят и надградят. Крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало в миналото, също доколко допускате нещо ново и различно, за да получите по-добър резултат от преди, още какво вие наистина желаете и в каква посока канализирате тази мощна енергия – към вид обновление или прекратяване на конкретни връзки…

Все пак част от случващото се може и да е по външни причини, но да ви покаже, че е дошло време да прелистите нова страница, да промените позициите си в колектив или пък да смените вашата среда.

През втората част от периода вашите амбиции продължават да растат, вие виждате, че дори и една врата да се затвори, винаги може да има друга, през която да преминете, така че пред вас могат да се разкрият алтернативи, особено, ако ги търсите.

Любовта на този етап е на заден план или се филтрира от разума… Укрепват се онези отношения, които допринасят за по-добрия ви социален статус.

През втората част от седмицата научавате тайни или се сблъсквате с истини, които ви помагат да надникнете в по-далечното бъдеще или пък да разберете дали някои не действа зад гърба ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени