СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 07.11.2022 – 13.11.2022

x


В началото на седмицата предстои пълнолуние, което е с пълно лунно затъмнение, то може да е едно от най-важните за вас  през цялата година и да се отрази на ключови въпроси,  които засягат върхови постижения, тенденции, които са се оформили през изминалите месеци, засягат общественото ви положение, репутация, кариерно развитие или пък най-близки отношения в дома и семейството.

Почти през цялата година вие бяхте натоварени с повишени отговорности, ескалираха равносметки, понякога и принудителни преобразувания, които напомняха на малки или по-големи и земетресения в живота ви, образно казано.

Сега предстои своеобразен ключов момент, когато цялата тази мощна енергия се канализира в определено направление и под формата на показателни събития, развръзки, изход и решения.

Въпреки че голяма част от тенденциите са набрали вече скорост в определено направление, все пак вашата позиция може да завърти колелото на съдбата ви в една или друга посока.

Може да имате усещането, че трябва да направите важен избор, все едно сте на прага на житейски кръстопът, на практика и често може да се оказва точно така.

Трансформации в кариерното развитие могат да се отразяват на дома и семейството, но и обратно – атмосферата у дома, лични приоритети, могат да се отразяват на честолюбивите ви планове и решения за бъдещо развитие.

В крайна сметка последната дума ще бъде ваша, тоест ще имате избор, поне в повечето случаи ще бъде така.

Може да реагирате различно и според натрупан опит и съответни анализи, за да получите различен и по-добър резултат от преди, вие ще прецените как да реагирате според спонтанни възможности, интуитивни прозрения, но и изненадващи предизвикателства, за които трябва да сте получавали подсказки и до този момент…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени