СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 07.11.2022 – 13.11.2022

x


Вашата среда на съществуване или обществено положение в последно време перманентност се обновява или се нуждае от промени, за да защитите интересите си,  утвърдите авторитета си в колектив. От вас действително може да се изисква да се доказвате повече пред другите, за да очертаете по-светли бъдещи хоризонти, за да осъществите собствените си намерения, за да стабилизирате финансовото си състояние и не само, което пряко се влияе от вашето обкръжение.

На кого и в каква степен можете да разчитате в значима степен разбирате в началото на седмицата и особено в дните на пълнолунието и пълното лунно затъмнение, което е на 8 ноември.

Случващото се тогава спонтанно, понякога с елемент на изненада, може да утвърди вашите позиции или да ви превърти на едно по-високо ниво.

От вас ще се изисква да инвестирате в себе си, може би да направите известен компромис или да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл, така че да преодолеете трудност, а след това да се превърнете в победители и да получите максимално удовлетворение.

Ако не сте на правилното място, тогава в началото на седмицата вие ще промените вашата среда и чрез реални премествания или пък като прекратите конкретни контакти, които могат да ви нанесат щети, трансформирате нещо в подхода си…

Вариантите са много и различни…

Осветяват се и сърдечни връзки, ако забележите слаби звена, опитайте се да ги отстраните своевременно.

Припомням, че случващото се по време на пълнолуние и пълно лунно затъмнение има широко отражение, често се счита за окончателен или безвъзвратен ефект.

Вашите чувства и желания могат да имат голямо и насочващо значение.

През втората част от седмицата чувате добри новини, получавате все по-широка подкрепа,  възползвайте се по оптимален начин!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени