СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Теми свързани с материалното ви състояние са отново актуални, те могат да засягат източници на доходи или пък недвижимо имущество, благоустройство, инвестиции и т.н. Сега информационният поток по всичко горе-изброено е много усилен, водите разяснителни разговори, преговаряте за интересите си, вземате важни решения, които ще определят развоя на събитията през март, а може и много по-дълго.

Можете да получите втора възможност да си върнете нещо изгубено, да подобрите условията си на съществуване – общо като разчитате на подкрепа, която понякога е тайна или неочаквана, включително от хора, които са стоящи далеч от вас.

В друг вариант – разчитате на вече придобит опит и авторитет, а това ви помага да се доберете до допълнителни, паралелни източници на доходи, вид опека и т.н.

Повечето от вас могат да разчитат на семейството си, моментът е подходящ да се изчистят евентуални недоразумения в този сектор, като избягвате деструктивни противопоставяния на мнения, заложите на диалогичността, понякога и компромиса, защото може да ви се струва, че отношението към вас не винаги е толерантно, вслушвайте се в изискванията и претенциите на отсрещната страна, балансирайте, за да превъртите някои предизвикателства в по-положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени