СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Вашата воля, сила, вид пробивност перманентно ще се усилват, тази тенденция ще расте в значима степен и през следващата седмица.

Звездите ще ви надарят с енергия, която ще е забележителна, способна да преобрази живота ви. На този етап най-силно ще усещат това родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Тълкуването може да е като своеобразен катарзис, чрез който рестартирате живота си,  вземате нещата в свои ръце, чувствате се по-свободни, уверени, готови да приемете предизвикателството за нещо ново и дори непознато, което ще се отрази на всички нива от вашия живот.

Периодът е подходящ да извършите реформи, които ще се отразят на средата ви на съществуване, на най-близки отношения в дома и семейството, на евентуално местоживеене, уреждане на битови, имотни казуси и т.н. Голяма част от тенденциите вече са ескалирали, а крайният резултат ще се определя предимно от вас, собствената ви воля и желания, съответно в каква посока вие ще насочите тази мощна енергия, която се изсипва върху вас.

Все пак е препоръчително да се пазите от прекалено рискови действия, също да не пренебрегвате сигналите на съдбата, които може да ви показват кои сфери от вашия живот трябва да се реформират, за да продължите напред… Ако не отговорите на някои послания, тогава преобразуванията ще нахлуват по външни причини и ще изгубите контрол над тях… Можете да влияете и да насочвате над обичайното сега, възползвайте се по оптимален начин. През февруари и в различна степен през март 2024г, вие ще поставите едно голямо ново начало, което като минимум ще прораства до края на годината, а може и да е много по-дълго.

Почти през цялата седмица ще получавате вид подкрепа, ще имате усещането, че сте закриляни от съдбата, винаги има вариант, изход, от които да се възползвате…

В любовта – голяма част от случващото се вече е по инерция и много зависи какво се е случило в миналото, и не като да ви порадва.

На 17-ти февруари Венера влиза във вашия зодиакален знак и ще ви закриля през идните седмици, ще ви надари с доза късмет, така че вие с още по-голяма лекота да привличате всичко, което обичате или допринася за вашето чувство на щастие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени