СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние. В този сектор от живота ви ескалират трансформации, които ще изискват повишена адаптивност към външни фактори, които влияят на благосъстоянието ви. Усетете от къде  духат ветровете на промяната, образно казано, за да насочите платната на житейския си кораб в оптимално позитивна за вас посока. Препоръчително е да обедините усилия с хора, които могат да допринесат за благоденствието ви…

Вашите финансови амбиции растат, дребни действия имат широко отражение, могат да доведат до крупни печалби, задаване на едно голямо ново начало, на което ще може да разчитате през следващите месеци, дори години. В този процес може да ви се налага да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл… Подобни послания към вас сега са доста мъгляви, но ще се усилват през следващите дни, имайте го предвид, изградете си дългосрочна стратегия, усилете всичко, което ви действа обогатяващо и своевременно се дистанцирайте от друго, което може да ви нанесе щети.

Пазете се от конфликти или прекалено рискови действия, които да предизвикат крупни загуби и дори фалит… Ако внимавате, проучвате в дълбочина случващото се, тогава то ще е във ваша полза и може да доведе до богатство, но посланията не са еднозначни, имайте го предвид и насочвайте внимателно! За някои от вас това може да е символ, шанс, да започнете нещо отначало, което ще се отрази на онова, което имате и в един по-широк смисъл.

През цялата седмица можете да разчитате на доза късмет, някои от вас ще проведат доста полезни разговори, чрез които ще съумеете да привлечете внимание, подкрепа и одобрение, така че да материализирате желанията си, да осъществите на практика идеите и намеренията си…

Повечето от вас са в силен период, при който чрез разговори и преговори, успява да постигнат дълготрайни, стабилни и позитивни тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени